Planurile noastre de plată

Cu mai mult de 5 ani de experiență, am construit peste 100 de site-uri web pentru proprietarii de afaceri la fel ca tine.

Oferim o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, fără întrebări. În acest fel, puteți încerca noul dvs. site web cu deplină încredere.

Site de prezentare

Toate planurile includ un domeniu gratuit, gazduire si editari nelimitate

Plata Lunara

50 €/lună

600 €/an

Perfect pentru început 

Plata Trimestriala

40 €/lună

480 €/an

Cel mai folosit 

Plata Anuala

30 €/lună

360 €/an

Cel mai bun pret

Comandă site web

Magazin online

Toate planurile includ un domeniu gratuit, gazduire, adaugari produse  si editari nelimitate

Plata Lunara

80 €/lună

960 €/an

Perfect pentru început 

Plata Trimestriala

70 €/lună

840 €/an

Cel mai folosit 

Plata Anuala

60 €/lună

720 €/an

Cel mai bun pret

Comandă site web

Pentru o experiență cât mai placută pe web site-ul nostru, vă recomandăm să rotiți telefonul

Știm cât de important este raportul calitate-preț!

Toate planurile de plată conțin:

30 de zile garanție de returnare a banilor

Încercați noul dvs. site cu încredere și luați legătura cu agenții noștri pentru a vă asigura că site-ul este adaptat nevoilor dvs. de afaceri. Dacă încă nu sunteți convins, vă oferim o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, fără întrebări.

Totul inclus

Înțelegem că întreținerea unui site web poate fi stresantă, așa că suntem bucuroși să ne ocupăm de totul pentru tine, lăsându-te să te concentrezi pe ceea ce îți place cel mai mult. Veți putea să vă alegeți propriul domeniu gratuit, precum și să adăugați text și imagini, dar noi ne vom ocupa de construirea unui site web personalizat și ne vom ocupa de toată agitația de programare și găzduire. Pur și simplu alegeți un plan și urmăriți site-ul dvs. cum devine realitate fără să atingeți vreodată o linie de cod sau configurația DNS. Poți doar să lași totul în seama noastră!

Domeniu și găzduirea site-ului web, incluse în preț

Pentru a face lucrurile cât mai simple posibil pentru dvs., vă oferim un domeniu .ro și găzduirea incluse în toate planurile noastre de plată, astfel încât taxele de găzduire și reînnoirea domeniului să fie doar un lucru mai puțin de care să vă faceți griji. Dacă alegi vreodată să nu reînnoiești cu noi, poți oricând să-ți păstrezi domeniul transferându-l unui alt furnizor.

Site optimizat SEO

Clasarea pe Google poate lansa sau distruge o afacere. Site-urile noastre web au o greutate redusă și sunt prietenoase cu dispozitivele mobile - atribute importante pe care motoarele de căutare le iau în considerare. De asemenea, vă vom îndruma să utilizați o terminologie mai eficientă pentru a vă îmbunătăți prezența în motoarele de căutare, ajutându-vă să vă evidențiați din mulțime și să captați noi clienți.

Asistență excelentă pentru clienți, prin telefon sau chat

Suntem mereu aici pentru a vă ajuta. Echipa noastră este disponibilă pentru a vă ajuta atât prin Whatsapp cât și prin telefon. Contactați-ne telefonic pentru a vorbi cu noi dacă aveți nevoie de asistență urgentă.

Design elegant, complet adaptat pentru tote device-urile

Credem în crearea de site-uri web simple care să surprindă esența afacerii dvs. și care sunt adaptate pentru a vă ajuta să atrageți mai mulți clienți. Ne mândrim că vă putem oferim un design web proiectat cu grijă pentru nevoile afacerii dvs., care rulează fără probleme pe dispozitive mobile, tablete și desktop.

Adrese de email personalizate

În toate planurile de plată, aveți la dispoziție un număr de 5 adrese de email personalizate (ex.: contact@domeniul-tău.ro). 
Echipa NiceWeb vă stă la dispoziție pentru a facilita funcționalitatea acestora pe orice tip de device.

Integrarea rețelelor sociale & hărți

Știm căt de importanta este imaginea afacerii dvs. Pentru a o îmbunătăți, integrăm legăturile web site-ului cu toate platformele rețelelor sociale. 
Pentru o mai bună direcționare a clienților către sediul dvs., asigurăm prezenta afacerii pe Google Hărți și/sau Waze.