Termeni și Condiții NiceWeb

Acești Termeni și Condiții („Termenii și condițiile”) împreună cu Politica noastră de confidențialitate, Condițiile de utilizare și Politica noastră privind modulele cookie vă oferă informații despre Niceweb.ro și servesc drept termeni și condiții legale pe care le oferim produselor și serviciilor noastre (inclusiv produsele suplimentare).

Acești Termeni se vor aplica oricărui contract încheiat între noi pentru furnizarea de produse și servicii. Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a cumpăra orice produse sau servicii de la noi. Acești Termeni și Condiții și toate comunicările și notificările făcute sau date în conformitate cu acest Acord trebuie să fie în limba română. 

Acești Termeni și Condiții intră în vigoare de la 01.01.2021, dar pot fi modificați la discreția noastră, în conformitate cu Secțiunea 12.

1. Definiții

  1.1 În acești Termeni și Condiții:
a) Zi lucrătoare înseamnă o altă zi decât sâmbătă, duminică sau sărbătoare legală;
b) Taxe înseamnă taxele noastre pentru furnizarea produselor și serviciilor noastre, inclusiv Pachetul site-ului web;
c) Componentă înseamnă fiecare componentă individuală a Pachetului site-ului web, așa cum este descris în continuare în Secțiunea 4;
d) E-mail de felicitări înseamnă un e-mail pe care ți-l trimitem pentru a confirma publicarea site-ului tău web;
e) Contract înseamnă contractul dintre dumneavoastră și noi pentru furnizarea produselor și serviciilor noastre, inclusiv acești Termeni și Condiții și Pachetul site-ului web;
f) Criterii de eligibilitate înseamnă criteriile stabilite în Secțiunea 3, așa cum le putem modifica din când în când, pe care trebuie să le îndepliniți și să le îndepliniți în continuare pentru a fi eligibil să achiziționați produsele și serviciile noastre;
g) Termenul inițial are semnificația stabilită în Secțiunea 5.4;
h) Drepturi de proprietate intelectuală înseamnă brevete, drepturi asupra invențiilor, drepturi de autor și drepturi conexe, mărci comerciale, nume comerciale și nume de domenii, drepturi de apariție, bunăvoință și dreptul de a acționa în judecată pentru transmitere, drepturi asupra desenelor, drepturi de baze de date, drepturi să utilizeze și să protejeze confidențialitatea informațiilor confidențiale (inclusiv know-how) și a tuturor celorlalte drepturi de proprietate intelectuală, în fiecare caz, indiferent dacă sunt înregistrate sau neînregistrate, care există sau vor exista acum sau în viitor în orice parte a lumii și inclusiv toate cererile și drepturile de a solicita și de a fi acordate, reînnoirile sau prelungirile și drepturile de a pretinde prioritate de la aceste drepturi și toate drepturile sau formele de protecție similare sau echivalente care există sau vor exista acum sau în viitor în orice parte a lume;
i) Data vânzării are sensul stabilit în Clauza 5.3;
j) Site-ul web înseamnă site-ul web pe care îl vom construi și îl vom publica pentru dvs. în conformitate cu acești Termeni și Condiții;
k) Conținutul site-ului web înseamnă orice conținut, inclusiv orice text, imagini, logo-uri, videoclipuri sau fișiere de sunet pe care ni le furnizați pentru a fi inclus pe site-ul web în conformitate cu acești Termeni și Condiții; și
l) Pachetul site-ului web înseamnă pachetul site-ului nostru web, așa cum este descris în continuare în Secțiunea 4.

2. Informații despre noi și detalii de contact

NiceWeb.ro operează în România sub numele de SC Photika Media SRL, o companie din Focșani - Vrancea și poate fi contactat prin intermediul echipei noastre de asistență pentru clienți prin telefon la +4 (0744) 343 451 sau prin e-mail la contact@niceweb.ro. Dacă doriți să ne notificați oficial orice problemă în conformitate cu acești Termeni și condiții, vă rugăm să consultați Secțiunea 13.

3. Criterii de eligibilitate

  3.1 Pentru a încheia un Contract cu noi, trebuie să fiți o societate comercială sau o persoană fizică autorizată.
3.2 Prin încheierea unui Contract, ne declarați prin prezenta că:
a) achiziționați produsele și serviciile noastre exclusiv pentru utilizarea în legătură cu comerțul, afacerile, meșteșugurile sau profesia dvs. și nu pentru uz personal, necomercial sau de consum; și
b) aveți autoritatea de a obliga orice companie în numele căreia utilizați site-ul nostru pentru a cumpăra produse și servicii.

4. Pachetul site-ului web și componentele acestuia

  4.1 Pachetul nostru de site-uri web este alcătuit din următoarele șase Componente:
a) un nume de domeniu .ro înregistrat: ca parte a serviciului nostru, achiziționăm, gestionăm, reînnoim și găzduim domenii pe serverele noastre terțe în numele dvs. până la rezilierea sau expirarea Contractului nostru cu dvs.
Veți fi proprietarul legal înregistrat al numelui de domeniu. Puteți, în orice moment, să transferați numele de domeniu către o soluție alternativă de găzduire fără costuri suplimentare, cu condiția să nu aveți datorii restante față de noi. Nu suntem responsabili pentru niciun cost al terților suportate prin transferul unui nume de domeniu către o soluție alternativă de găzduire.
Dacă doriți să vă schimbați numele de domeniu, va trebui să înregistrăm un nou nume de domeniu la un cost curent de 10 euro pentru un nume de domeniu înregistrat timp de un an de la data înregistrării.
Dacă nu vă reînnoiți Contractul cu noi în conformitate cu acești Termeni, după expirarea Termenului inițial, nu vom plăti nicio taxă de reînnoire pentru acel nume de domeniu și vom permite ca numele de domeniu să expire. Nu putem garanta disponibilitatea continuă a unui anumit nume de domeniu dacă înregistrarea expiră.
b) până la cinci redirecționări de e-mail profesionale separate: Pachetul de site-uri web include până la cinci redirecționări de e-mail individuale, separate. Redirecționările de e-mail sunt create, gestionate și reînnoite de noi. Serviciile de redirecționare a e-mailurilor pe numele dvs. de domeniu sunt disponibile numai pe perioada contractului dvs. cu noi. Nu suntem responsabili pentru conținutul și materialul trimis sau primit în conturile dvs. de e-mail. Este responsabilitatea dvs. să vă gestionați propriile e-mailuri și propriile dvs. declinări de răspundere prin e-mail.
c) servicii complete de găzduire și întreținere: Vom găzdui site-ul dvs. pe servere terțe. Recunoașteți că sistemele de găzduire, serverele și echipamentele pot fi din când în când inoperante sau doar parțial operaționale, ca urmare a defecțiunilor mecanice, întreținerii, upgrade-urilor hardware sau software, problemelor de conectivitate la telecomunicații sau alte cauze în afara controlului nostru sau al găzduirii terțelor noastre. prestatori de servicii.
În cazul oricăror defecțiuni sau probleme care ne afectează capacitatea de a furniza orice parte a Pachetului site-ului web, vă vom comunica cât mai curând posibil prin e-mail cu privire la problemă.
Fără a aduce atingere oricărei alte limbi în acești Termeni și condiții, noi și subsidiarele noastre și companiile holding, afiliații nu vom fi răspunzători pentru nicio întârziere sau neîndeplinire a oricăror obligații în cazul în care întârzierea sau eșecul rezultă din orice cauză care nu este controlului nostru rezonabil, inclusiv fapte de forță majoră. , dispute de muncă sau alte tulburări industriale, întreruperi de energie electrică sau de curent, utilități sau alte defecțiuni ale telecomunicațiilor, cutremur, furtuni sau alte elemente ale naturii, blocaje, embargouri, revolte, acte sau ordine ale guvernului, acte de terorism sau război.
d) crearea și publicarea site-ului web: Sub rezerva primirii conținutului site-ului web în conformitate cu acești Termeni și condiții, vom construi și publica site-ul dvs. Vă putem trimite un e-mail de felicitări pentru a vă anunța cu privire la publicarea site-ului dumneavoastră.
e) listarea site-ului dvs.: site-ul dvs. va fi listat pe cele mai bune motoare de căutare din lume, inclusiv Google. Odată ce site-ul dvs. web este listat, nu suntem responsabili pentru promovarea sa continuă.
Recunoașteți că ordinea în care site-urile web sunt clasate în rezultatele naturale ale căutării este controlată de motoarele de căutare. Deși vă putem optimiza site-ul pentru aceasta, nu putem oferi nicio garanție cu privire la succesul oricărei activități de promovare a motoarelor de căutare.
f) Modificări ale conținutului site-ului: Odată publicat, site-ul dvs. web va fi tratat de noi ca o lucrare complet funcțională și finalizată. Cu toate acestea, puteți face o modificare a conținutului site-ului web pe săptămână, sub rezerva oricărei modificări aduse conținutului site-ului nostru web sau a politicii de utilizare loială, așa cum este furnizat sau pus la dispoziție din când în când.
  4.2 Vă putem oferi anumite produse suplimentare în plus față de Pachetul site-ului web. Vă vom informa cu privire la condițiile specifice referitoare la astfel de produse suplimentare în momentul în care acestea sunt oferite, inclusiv prețul, plata, livrarea și anularea, care se vor aplica pentru furnizarea de produse suplimentare în plus față de acești Termeni și Condiții.
  4.3 Este posibil ca anumite produse suplimentare să nu fie disponibile pentru toți clienții și, în cazul în care acționăm ca intermediari în ceea ce privește produsele suplimentare ale terților, nu vom fi răspunzători pentru nicio daună, pierdere sau cheltuială de orice fel datorate utilizării. a unor astfel de produse suplimentare de la terți.

5. Încheierea Contractului și Durata

  5.1 Dacă faceți comanda online, site-ul nostru vă va ghida prin pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a plasa o comandă la noi. Procesul nostru de comandă vă permite să verificați și să modificați orice erori înainte de a ne trimite comanda. Vă rugăm să vă faceți timp pentru a citi și verifica comanda dvs. pe fiecare pagină a procesului de comandă. Acolo unde efectuați comanda prin telefon, operatorii noștri vă vor ghida prin procesul de comandă și vă vor revizui comanda împreună cu dvs. înainte ca procesul să se încheie.
  5.2 Vă rugăm să rețineți că, deși este posibil să recunoaștem că ați plasat o comandă prin trimiterea unui e-mail, acest e-mail nu înseamnă că comanda dumneavoastră a fost acceptată. Acceptarea comenzii dumneavoastră va avea loc așa cum este descris mai jos.
  5.3 Vă vom confirma acceptarea noastră prin e-mail. Contractul dintre noi va fi încheiat numai atunci când vă vom trimite e-mailul nostru de acceptare. Data la care este trimis e-mailul nostru de acceptare va fi Data Vânzării.
  5.4 Contractul va rămâne în vigoare timp de douăsprezece (12) luni de la Data Vânzării („Termenul inițial”), sub rezerva reînnoirii sale în conformitate cu Secțiunea 5.5 sau rezilierii sale mai devreme în conformitate cu acești Termeni și Condiții.
  5.5 Sub rezerva rezilierii sale anterioare în conformitate cu acești Termeni și Condiții, Contractul se va reînnoi automat la sfârșitul Termenului inițial pentru o perioadă suplimentară de douăsprezece (12) luni și va continua să se reînnoiască automat ulterior pentru perioade suplimentare de douăsprezece (12) luni, fiecare astfel de perioadă suplimentară începând cu aniversarea Datei vânzării.
  5.6 Vă vom anunța prin e-mail cu paisprezece (14) zile înainte de această reînnoire automată. Dacă nu doriți să reînnoiți Contractul, trebuie să ne comunicați în scris că doriți să anulați înainte de data reînnoirii, altfel nu veți fi eligibil pentru a primi o rambursare.

6. Încetarea și retragerea

  6.1. Vom avea dreptul de a rezilia integral sau parțial Contractul cu efect imediat, notificându-vă în scris dacă:
a) săvârșiți o încălcare semnificativă a oricăruia dintre acești Termeni și Condiții, încălcarea care este iremediabilă sau, dacă o astfel de încălcare este remediabilă, nu remediați acea încălcare într-o perioadă de paisprezece (14) zile după ce ați fost notificat în scris pentru a face acest lucru;
b) încălcați în mod repetat oricare dintre acești Termeni și Condiții astfel încât să justificați în mod rezonabil opinia conform căreia conduita dumneavoastră este incompatibilă cu intenția sau capacitatea dvs. de a pune în aplicare acești Termeni și Condiții;
c) încetați sau amenințați să încetați să mai desfășurați întreaga activitate sau orice parte a afacerii dumneavoastră sau nu vă puteți plăti datoriile la scadență;
d) entitatea sau organizația comercială pe care o promovați prin serviciile noastre se rezolvă sau este dizolvată, intră în procedură de faliment sau încheie operațiunile;
e) un administrator  sau mandatar este numit sau solicitat de dvs.;
f) suferiți o schimbare de activitate;
g) sunteți subiectul unui faliment involuntar sau o parte substanțială a afacerii dumneavoastră devine supusă oricărui acord de drept; sau
h) suferim de orice eveniment sau circumstanță care este în afara controlului nostru rezonabil sau de care nu ne puteam fi așteptat în mod rezonabil să fi luat în considerare la data vânzării și care are ca rezultat sau determină neîndeplinirea uneia sau a tuturor obligațiilor noastre conform contractului. 
  6.2 Putem rezilia Contractul nostru cu dvs. cu efect imediat, în urma unei notificări scrise adresate dvs., dacă am actualizat, modificat sau eliminat produsele și serviciile care vă vor fi furnizate în temeiul acestuia, astfel încât să nu ne putem îndeplini obligațiile conform Contractului. La o astfel de reziliere de către noi în conformitate cu această Clauză 6.2, vom încerca să încheiem un nou Contract cu dvs. cu privire la produsele și serviciile noastre actualizate, modificate sau noi. În cazul în care reziliem Contractul în conformitate cu această Clauză 6.2, veți avea dreptul la o rambursare a unei sume egale cu proporția din taxele pe care le-ați plătit și care ar fi fost plătită de dvs. în absența rezilierii Contractului de către noi.
  6.3 Aveți dreptul să reziliați Contractul contactând echipa noastră de servicii pentru clienți în perioada de treizeci (30) de zile de la Data Vânzării. Vă vom oferi confirmarea cererii dvs. de anulare.
  6.4 Putem retrage orice produs pachet sau orice ofertă promoțională legată de un produs pachet, în orice moment, fără notificare. În cazul în care facem acest lucru, vom onora orice Contract pentru acel pachet care a fost format înainte de data retragerii.

7. ​Conținutul site-ului web și drepturile de proprietate intelectuală

  7.1 Trebuie să ne furnizați tot conținutul site-ului web până la termenul convenit prin portalul pus la dispoziție de NiceWeb. Nu acceptăm Conținutul site-ului web trimis către noi prin poștă sau fax.
  7.2 Veți păstra toate drepturile de proprietate intelectuală deținute sau licențiate de dvs., care ne sunt furnizate ca parte a conținutului site-ului. Vom păstra toate drepturile de proprietate intelectuală deținute sau licențiate de noi, care sunt puse la dispoziție sau utilizate sau dezvoltate de noi în timpul furnizării de către noi a produselor și serviciilor noastre.
  7.3 Trebuie să obțineți permisiunea de a utiliza orice Drepturi de proprietate intelectuală ale terților pe care ni le furnizați ca parte a Conținutului site-ului. Prin încheierea Contractului, garantați că aveți dreptul legal de a ne furniza astfel de Drepturi de proprietate intelectuală în sensul Contractului. Ne rezervăm dreptul de a solicita dovezi că au fost obținute astfel de permisiuni.
  7.4 Ne veți despăgubi pentru și împotriva tuturor răspunderilor, costurilor, cheltuielilor, daunelor și pierderilor (inclusiv, fără a se limita la orice pierderi directe, indirecte sau consecutive, pierderi de profit, pierderi de afaceri sau vânzări, pierderi sau daune aduse fondului comercial sau reputației noastre și toate dobânzile, penalitățile și costurile și cheltuielile legale și profesionale) care decurg din sau în legătură cu orice încălcare reală sau presupusă a unui drept de proprietate intelectuală a oricărui terț legat de îndeplinirea obligațiilor noastre conform contractului, cu excepția cazului în care o astfel de încălcare provine din informații sau alte materiale sau servicii furnizate de noi.
  7.5 Conținutul site-ului dvs., inclusiv orice publicitate pentru produse sau servicii legate de acesta, trebuie să respecte, și vă angajați să asigurați că va respecta orice descriere și garanții făcute, toate legile aplicabile (inclusiv, dar fără a se limita la reglementările relevante privind publicitatea și difuzarea, și Legea Comisiei Federale pentru Comerț), Contractul care include acești Termeni și Condiții și orice standarde NiceWeb.ro pentru conținutul acceptabil furnizat sau pus la dispoziție din când în când. NiceWeb.ro își rezervă dreptul (dar nu își asumă nicio obligație) de a decide dacă Conținutul site-ului dvs. este în conformitate cu cele de mai sus și NiceWeb.ro poate suspenda sau rezilia imediat serviciile dacă determinăm că un astfel de Conținut de site nu este conform. Dacă faceți publicitate pentru bunuri în cursul comerțului sau al afacerii dvs., acest lucru trebuie să fie precizat în mod clar în timpul procesului de comandă.
  7.6 Putem monitoriza utilizarea de către dumneavoastră a produselor și serviciilor noastre.
 7.7 Ne veți despăgubi pentru și împotriva tuturor răspunderilor, costurilor, cheltuielilor, daunelor și pierderilor (inclusiv orice pierderi directe, indirecte sau consecutive, pierderea profitului, pierderea reputației și toate dobânzile, penalitățile și costurile și cheltuielile legale și profesionale) care apar din sau în legătură cu orice încălcare de către dvs. a Clauzei 7.5 sau în alt mod în legătură cu conținutul site-ului web, cu excepția cazului în care o astfel de încălcare apare din informații sau alte materiale furnizate de noi.

8. Taxe și Plată

  8.1. Acesta este un contract de 12 luni
a) Pentru clienții anuali ai pachetului de site-uri web, vă vom emite factura anual și vă vom solicita să plătiți anual, în avans, Taxele totale pentru Pachetul de site-uri web. Neplata Taxelor va duce la suspendarea site-ului web și a tuturor serviciilor.
b) Pentru clienții lunari ai Pachetului de Site, ​vă vom emite factura lunar și vă vom solicita să plătiți Taxele totale pentru Pachetul de Site în 12 rate lunare egale. Prima tranșă se efectuează la data inițială a vânzării și fiecare tranșă lunară ulterioară se plătește în ziua corespunzătoare a acesteia, care nu poate fi modificată. Neplata unei taxe lunare va duce la suspendarea site-ului web și a tuturor serviciilor, iar soldul total restant al lunilor rămase va deveni scadent și plătit imediat. Taxele restante vor fi transferate agenției noastre de colectare.
c) Pentru clienții cu pachete de site-uri trimestriale, ​vă vom emite factura trimestrial și vă vom solicita cere să plătiți taxa totală pentru trimestrul în avans. Prima tranșă se efectuează la data inițială a vânzării și fiecare tranșă trimestrială ulterioară se plătește în ziua corespunzătoare a acesteia, care nu poate fi modificată. Neplata unei taxe trimestriale va duce la suspendarea site-ului web și a tuturor serviciilor, iar orice taxe restante vor fi transferate agenției noastre de colectare a datoriilor.
d) Dobânda poate fi percepută (la discreția noastră exclusivă) pentru orice sume restante care ni se datorează la o rată de 4% pe an. O astfel de dobândă se acumulează zilnic de la data scadenței până la plata efectivă integrală a sumelor restante, înainte sau după hotărâre.
  8.2 Ne rezervăm dreptul de a ajusta Taxele în orice moment dacă costul pentru noi în furnizarea de produse sau servicii crește.
  8.3 Taxele vor fi în moneda Leu Romîânesc.
  8.4 Puteți plăti pentru produsele și serviciile noastre numai prin transfer bancar.
  8.5 Dacă vă anulați Contractul cu noi în limitele de timp specificate în Clauza 6.3 de mai sus, veți primi o rambursare completă minus orice taxe pe care le-am suportat în legătură cu pregătirea și publicarea (dacă este cazul) site-ului dumneavoastră. După această perioadă inițială, ne rezervăm dreptul de a nu oferi nicio rambursare. Rambursările solicitate în orice alte circumstanțe vor fi acordate exclusiv la discreția noastră.

9. Exonerări și limitări ale răspunderii

  9.1 Furnizăm produsele și serviciile noastre numai pentru uz intern de către afacerea dvs. și sunteți de acord să nu folosiți produsele și serviciile noastre în niciun scop de revânzare.
  9.2 Ofertele noastre sunt furnizate „ca atare”. Cu excepția cazului în care este interzis de lege sau în măsura în care se aplică orice drepturi statutare care nu pot fi excluse, limitate sau renunțate, noi și afiliații noștri (a) nu facem nicio declarație sau garanție de niciun fel, fie că este expresă, implicită, statutară sau de altă natură cu privire la ofertele de servicii sau conținutul terților și (b) să renunțe la toate garanțiile, inclusiv orice garanții implicite sau exprese (i) de vandabilitate, calitate satisfăcătoare, adecvare pentru un anumit scop, neîncălcare sau bucurie liniștită, (ii) care rezultă din orice curs de tranzacționare sau de utilizare a comerțului, (iii) că ofertele de servicii sau orice conținut de la terți vor fi neîntrerupte, fără erori sau fără componente dăunătoare și (iv) că orice conținut va fi sigur sau nu altfel pierdute sau modificate.
  9.3 Noi și afiliații noștri nu vom fi răspunzători față de dvs. pentru nicio daune directe, indirecte, incidentale, speciale, consecutive sau exemplare (inclusiv daune pentru pierderea de profituri, venituri, clienți, oportunități, bunăvoință, utilizare sau date), chiar dacă un partea a fost informată cu privire la posibilitatea unor astfel de daune. În plus, nici noi, nici niciunul dintre afiliații noștri nu vom fi răspunzători pentru orice compensație, rambursare sau daune rezultate în legătură cu: (a) incapacitatea dumneavoastră de a utiliza serviciile, inclusiv ca urmare a oricărei (i) rezilierii sau suspendării acestui acord. sau utilizarea sau accesul dvs. la ofertele de servicii, (ii) întreruperea noastră a oricăreia sau a tuturor ofertelor de servicii sau, (iii) fără a limita nicio obligație în temeiul acordurilor privind nivelul de servicii, orice timp neprevăzut sau neprogramat pentru toate sau o parte a serviciilor din orice motiv; (b) costul achiziției de bunuri sau servicii de substituție; (c) orice investiții, cheltuieli sau angajamente ale dumneavoastră în legătură cu acest acord sau cu utilizarea sau accesul dumneavoastră la ofertele de servicii; sau (d) orice acces neautorizat la, modificare sau ștergere, distrugere, deteriorare, pierdere sau eșec de stocare a oricărui conținut sau a altor date.
  9.4 În plus, noi și afiliații noștri nu vom fi răspunzători pentru nicio daune, inclusiv, dar fără a se limita la, pierderi de profit, venituri, clienți, bunăvoință, utilizare, date sau alte daune suferite de dvs.: (i) ca urmare a expirării a numelui de domeniu în care Contractul expiră sau este reziliat în conformitate cu acești Termeni; (ii) ca urmare a expirării numelui de domeniu rezultat dintr-o defecțiune tehnică sau orice altă defecțiune cauzată de orice terță parte; (iii) ca urmare a faptului că serviciile noastre nu sunt pe deplin operaționale; (iv) ca urmare a faptului că conturile Google Local nu au fost verificate de dvs.; sau (v) eliminarea site-ului web unde Contractul expiră sau este reziliat în conformitate cu acești Termeni și Condiții;
  9.5 În nicio circumstanță nu vom fi răspunzători față de dvs., fie prin contract, delict (inclusiv neglijență), încălcare a obligației statutare sau în alt mod, care decurg din sau în legătură cu Contractul pentru orice pierdere indirectă sau consecventă și nici nu vom fi răspunzători pentru pentru daune speciale sau punitive în orice proces.
  9.6 În niciun caz nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de terți, fie prin contract, delict (inclusiv neglijență), încălcare a obligațiilor legale sau în alt mod, care decurg din sau în legătură cu Contractul în ceea ce privește conținutul site-ului web.
  9.7 Răspunderea totală a noastră și a afiliaților noștri în temeiul acestui acord nu va depăși suma pe care ne-o plătiți efectiv în temeiul acestui acord pentru Pachetul de site web care a dat naștere reclamației în cursul celor 12 luni înainte de apariția răspunderii.

10. Serviciu clienți

  10.1 Putem răspunde la o solicitare de serviciu pentru clienți prin e-mail de la adresa contact@niceweb.ro.
  10.2 Ne străduim să răspundem tuturor solicitărilor de servicii pentru clienți în termen de 24 de ore. Acolo unde acest lucru nu este posibil, ne vom strădui să răspundem în maximum 5 zile.
  10.3 Vom depune eforturi rezonabile pentru a rezolva în cele din urmă orice solicitare de servicii pentru clienți în termen de 48 de ore de la trimiterea primului nostru răspuns în conformitate cu această Secțiune.

11. Reclamații

  11.1 O plângere este orice expresie de nemulțumire, justificată sau nu, cu privire la orice aspect al produselor sau serviciilor noastre. Considerăm plângerile ca pe o oportunitate de a învăța și de a îmbunătăți pentru viitor, precum și o șansă de a remedia lucrurile pentru tine. Prin urmare, ne obigăm:
a) să oferim o procedură echitabilă de reclamație, care este clară și ușor de utilizat pentru oricine dorește să depună o reclamație;
b) să facem publice existența procedurii noastre de reclamații pentru ca oamenii să știe cum să depună o reclamație;
c) să ne asigurăm că personalul nostru știe ce trebuie să facă dacă se primește o plângere;
d) să ne asigurăm că toate plângerile sunt investigate în mod echitabil și în timp util; și
e) adunăm informații care ne ajute să îmbunătățim modul în care ne desfășurăm afacerea.
  11.2 Vă rugăm să îndreptați toate reclamațiile la contact@niceweb.ro. Ne străduim să răspundem la reclamații în termen de 24 de ore de la primirea de către noi. Acolo unde acest lucru nu este posibil, vom depune eforturi pentru a răspunde în maximum 5 zile.
  11..3 Pentru orice reclamații de abuz (escrocherii de tip phishing, e-mailuri spam etc.), vă rugăm să trimiteți reclamații la contact@niceweb.ro. Ne străduim să răspundem la reclamații în termen de 24 de ore. Acolo unde acest lucru nu este posibil, vom depune eforturi pentru a răspunde în maximum 5 zile.

12. Modificări ale acestor Termeni și Condiții

  12.1 Putem modifica acești Termeni și Condiții și vă vom anunța cu privire la astfel de modificări prin intermediul site-ului nostru www.niceweb.ro (sau prin orice alte metode pe care, la discreția noastră, putem alege să le folosim). Utilizarea în continuare a produselor și serviciilor conform unui Contract va fi considerată acceptarea Termenilor și Condițiilor modificate.
  12.2 De fiecare dată când comandați produse sau servicii de la noi sau vă reînnoiți acordul, Termenii și condițiile în vigoare la momentul comenzii sau reînnoirii dumneavoastră, după caz, se vor aplica Contractului dintre dumneavoastră și noi.

13. Notificări

  13.1 Orice referire în acești Termeni și Condiții la „în scris” va include e-mailul.
  13.2 Orice notificare sau altă comunicare transmisă de dvs. către noi, sau de către noi către dvs., în temeiul sau în legătură cu Contractul, va fi în scris și va fi livrată personal, trimisă prin poștă de primă clasă plătită în avans sau alt serviciu de livrare în ziua lucrătoare următoare sau e-mail.
  13.3 O notificare sau altă comunicare va fi considerată a fi primită: dacă este livrată personal, când este lăsată la sediul nostru social; dacă este trimis prin poștă preplătită la prima clasă sau alt serviciu de livrare în ziua lucrătoare următoare, la ora 9:00 în a doua zi lucrătoare după postare sau dacă este trimis prin e-mail, la o zi lucrătoare după transmitere.
  13.4 Pentru a dovedi transmiterea oricărei notificări, va fi suficient să se dovedească, în cazul unei scrisori, că această scrisoare a fost corect adresată, ștampilată și plasată în poștă și, în cazul unui e-mail, că respectivul e-mail a fost trimis la adresa de e-mail specificată a destinatarului.
  13.5 Prevederile acestei secțiuni nu se vor aplica notificării oricăror proceduri sau alte documente în orice acțiune în justiție.

14. Întregul acord

  14.1 Acești Termeni și Condiții și Politica noastră de confidențialitate, Condițiile noastre de utilizare și Politica noastră privind cookie-urile, constituie întregul acord dintre dvs. și noi și înlocuiesc și sting toate acordurile, promisiunile, asigurările, garanțiile, reprezentările și înțelegerile anterioare dintre noi, indiferent dacă sunt scrise. sau oral, referitoare la subiectul său.
  14.2 Recunoașteți că în încheierea unui Contract nu vă bazați pe nicio declarație, reprezentare, asigurare sau garanție (fie că este făcută din nevinovăție sau din neglijență) care nu este prevăzută în acești Termeni și Condiții sau Politica noastră de confidențialitate, Condițiile noastre de utilizare sau Politica cookie.
  14.3 Dvs. și noi suntem de acord că niciunul dintre noi nu va avea nicio pretenție pentru declarații false nevinovate sau neglijente sau denaturare neglijentă bazate pe vreo declarație din Contract.

15. Drepturile terților

Contractul dvs. cu NiceWeb.ro nu creează drepturi de beneficiar terță parte în nicio persoană sau entitate care nu este parte la acel Contract.

16. Misiune

Nu veți cesiona sau transfera în alt mod Contractul sau oricare dintre drepturile și obligațiile dumneavoastră conform Contractului, fără acordul nostru prealabil scris. Orice cesiune sau transfer care încalcă această Secțiune 16 va fi nulă. Sub rezerva celor de mai sus, Contractul va fi obligatoriu și va fi în beneficiul părților și al succesorilor și cesionarilor acestora autorizați.

17. Separabilitate

Dacă orice parte a Contractului este considerată invalidă sau inaplicabilă, celelalte părți ale Contractului vor rămâne în vigoare. Orice porțiuni invalide sau neaplicabile vor fi interpretate ca efect și intenția porțiunii originale. Dacă o astfel de construcție nu este posibilă, partea invalidă sau inaplicabilă va fi separată din Contract, dar restul Contractului va rămâne în vigoare.

18. Fără excepție

Nerespectarea de către noi a oricărei prevederi a Contractului nu va constitui o renunțare prezentă sau viitoare la o astfel de prevedere și nici nu va limita dreptul nostru de a aplica o astfel de prevedere ulterior. Toate renunțările din partea noastră trebuie să fie în scris pentru a fi efective.

19. Legea aplicabilă și jurisdicția

Acești Termeni și Condiții și orice dispută sau revendicare care decurge din sau în legătură cu aceștia sau cu obiectul sau formarea acestora (inclusiv litigiile sau revendicările necontractuale) vor fi guvernate în toate privințele de legile statului Român, fără a da efect asupra oricăror principii ale conflictelor de legi.