Condiții de utilizare

Aceste Condiții de utilizare stabilesc termenii în care puteți accesa web site-ul nostru web. Acestea se aplică tuturor utilizatorilor și vizitatorilor site-ului nostru. Vă rugăm să le revizuiți cu atenție înainte de a utiliza acest site. Utilizarea site-ului nostru înseamnă că acceptați și sunteți de acord să respectați aceste Condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu aceste Condiții de utilizare, nu trebuie să utilizați site-ul nostru. Aceste Condiții de utilizare intră în vigoare de la 12.1.2017, dar pot fi modificate la discreția noastră, în conformitate cu Secțiunea 3.1.

1. Informații despre noi și date de contact

NiceWeb operează în Romînia ca S.C. Photika Media S.R.L., o companie din Focșani - Vrancea. Ne puteți contacta telefonând echipei noastre de servicii pentru clienți la +4 (0744) 343 451 sau trimițându-ne un e-mail la contact@niceweb.ro.

2. Alți termeni aplicabili

Aceste Condiții de utilizare se referă la următorii termeni suplimentari, care se aplică și utilizării de către dvs. a site-ului nostru: 
a) Politica noastră de confidențialitate care stabilește condițiile în baza cărora procesăm orice date cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră sau pe care ni le furnizați. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu o astfel de prelucrare și garantați că toate datele furnizate de dvs. sunt corecte; 
b) Politica noastră privind cookie-urile care stabilește informații despre cookie-urile de pe site-ul nostru; și 
c) Termenii și condițiile care se aplică furnizării produselor și serviciilor noastre.

3. Modificări ale acestor condiții de utilizare

  3.1 Putem modifica aceste Condiții de utilizare în orice moment, fără a vă anunța. Vă rugăm să verificați aceste condiții din când în când pentru orice modificări. 
  3.2 Continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu toate modificările pe care le facem acestor Condiții de utilizare.

4. Modificări ale site-ului nostru

  4.1 Putem actualiza site-ul nostru din când în când și putem schimba conținutul în orice moment. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că orice conținut de pe site-ul nostru poate fi învechit în orice moment și nu avem nicio obligație să-l actualizăm. 
  4.2 Nu garantăm că site-ul nostru, sau orice conținut de pe acesta, va fi lipsit de erori sau omisiuni.

5. Accesarea site-ului nostru

  5.1 Site-ul nostru este disponibil gratuit.
  5.2 Nu garantăm că site-ul nostru sau orice conținut de pe acesta va fi întotdeauna disponibil sau neîntrerupt. Accesul la site-ul nostru este permis temporar. Putem suspenda, retrage, întrerupe sau modifica tot sau o parte a site-ului nostru fără notificare. Nu vom fi răspunzători față de dvs. dacă, din orice motiv, site-ul nostru este indisponibil în orice moment sau pentru orice perioadă. 
  5.3 Sunteți responsabil să faceți toate aranjamentele necesare pentru a avea acces la site-ul nostru. 
  5.4 De asemenea, sunteți responsabil pentru a vă asigura că toate persoanele care accesează site-ul nostru prin conexiunea dumneavoastră la internet sunt la curent cu acești termeni de utilizare și alți termeni și condiții aplicabile și că le respectă.

6. Contul și parola dvs.

  6.1 Dacă alegeți sau vi se furnizează un cod de identificare a utilizatorului, o parolă sau orice altă informație ca parte a procedurilor noastre de securitate, trebuie să tratați aceste informații ca fiind confidențiale. Nu trebuie să-l dezvălui niciunei terțe părți. 
  6.2 Avem dreptul de a dezactiva orice cod de identificare a utilizatorului sau parolă, fie că este aleasă de dumneavoastră sau alocată de noi, în orice moment, dacă, în opinia noastră rezonabilă, nu ați respectat oricare dintre prevederile acestor termeni de utilizare. 
  6.3 Dacă știți sau bănuiți că altcineva decât dvs. vă cunoaște codul dvs. de identificare de utilizator sau parola, trebuie să ne anunțați cu promptitudine, telefonând echipei noastre de servicii pentru clienți la +4 (0744) 343 451 sau trimițându-ne un e-mail la contact@niceweb.ro.

7. Drepturi pentru proprietate intelectuala

  7.1 O gamă largă de drepturi de proprietate intelectuală sunt utilizate în legătură cu acest site web, inclusiv, fără a se limita la: a) mărcile comerciale și siglele noastre; și b) designul, textul, grafica și alt conținut al paginilor web de pe acest site web, împreună cu toate adresele web asociate cu acele pagini web. 
  7.2 Suntem fie proprietarul, fie licențiatul autorizat al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală pe site-ul nostru și în materialul publicat pe acesta. Aceste lucrări sunt protejate de legile și tratatele privind drepturile de autor din întreaga lume. Toate aceste drepturi sunt rezervate. 
  7.3 Puteți imprima o copie și puteți descărca extrase ale oricărei pagini de pe site-ul nostru pentru uz personal și puteți atrage atenția altora din organizația dumneavoastră asupra conținutului postat pe site-ul nostru. 
  7.4 Nu trebuie să modificați în niciun fel copiile pe hârtie sau digitale ale oricăror materiale pe care le-ați imprimat sau descărcat și nu trebuie să utilizați nicio ilustrație, fotografii, secvențe video sau audio sau orice grafică separat de orice text însoțitor. 
  7.5 Statutul nostru (și cel al oricăror contribuabili identificați) de autori ai conținutului de pe site-ul nostru trebuie să fie întotdeauna recunoscut. 
  7.6 Nu trebuie să utilizați nicio parte a conținutului de pe site-ul nostru în scopuri comerciale fără a obține o licență pentru a face acest lucru de la noi sau de la licențiatorii noștri.

8. Utilizarea de către dvs. a acestui site web

  8.1 Nu trebuie să utilizați acest site web: a) în niciun scop ilegal; b) pentru a trimite spam; c) să rănească, să amenințe, să abuzeze sau să hărțuiască o altă persoană sau într-un mod care invadează intimitatea cuiva sau este (în opinia noastră rezonabilă) ofensatoare sau este inacceptabilă sau dăunătoare nouă, companiilor din grupul nostru sau clienților sau furnizorilor noștri; d) pentru a crea, verifica, confirma, actualiza sau modifica bazele de date, înregistrările, directoarele, listele de clienți, listele de corespondență sau de prospectare proprii sau ale altcuiva; e) să modifice, să actualizeze sau să modifice orice parte a site-ului web; f) într-un mod care afectează modul în care este condus; sau g) într-un mod care impune o povară nerezonabilă sau disproporționat de mare asupra noastră sau a sistemelor de comunicații și tehnice ale furnizorilor noștri, așa cum este stabilit de noi. 
  8.2 Nu trebuie să utilizați niciun mijloc automat pentru a monitoriza sau copia site-ul web sau conținutul acestuia, sau pentru a interfera sau încerca să interferați cu modul în care funcționează site-ul web. 
  8.3 Nu trebuie să răzuiți sau să copiați informații de pe site prin niciun mijloc (inclusiv crawler-uri, pluginuri și suplimente de browser și orice altă tehnologie sau lucru manual).

9. Exonerari de responsabilitate

  9.1 Utilizați site-ul pe propriul risc. 
  9.2 Conținutul de pe site-ul nostru este oferit doar pentru informații generale. Nu este destinat să constituie sfaturi pe care ar trebui să vă bazați. Trebuie să obțineți sfaturi profesionale sau de specialitate înainte de a lua sau de a vă abține de la orice acțiune pe baza conținutului de pe site-ul nostru. 
  9.3 Deși depunem eforturi rezonabile pentru a actualiza informațiile de pe site-ul nostru, nu facem nicio declarație, garanție, fie expresă sau implicită, că tot conținutul de pe site-ul nostru este exact, complet sau actualizat.

10. Limitări ale răspunderii noastre

  10.1 Nimic din acești termeni de utilizare nu exclude sau limitează răspunderea noastră pentru deces sau vătămare corporală rezultată din neglijența noastră, sau fraudă sau declarații false frauduloase sau orice altă răspundere care nu poate fi exclusă sau limitată de legea engleză. 
  10.2 În măsura permisă de lege, excludem toate condițiile, garanțiile, reprezentările sau alți termeni care se pot aplica site-ului nostru sau oricărui conținut de pe acesta, indiferent dacă este expres sau implicit. 
  10.3 Nu vom fi răspunzători în fața niciunui utilizator pentru nicio pierdere sau daune, fie prin contract, delict (inclusiv neglijență), încălcare a obligației legale sau în alt mod, chiar dacă este previzibil, care decurg din sau în legătură cu: a) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul nostru; sau b) utilizarea sau încrederea în orice conținut afișat pe site-ul nostru. 
  10.4 Vă rugăm să rețineți că, în special, nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere sau prejudiciu, fie prin contract, delict (inclusiv neglijență), încălcare a obligației legale sau în alt mod, chiar dacă este previzibil, care apare în legătură cu: a) pierderea de profit , vânzări, afaceri sau venituri; b) întreruperea activității; c) pierderea economiilor anticipate; d) pierderea oportunității de afaceri, a bunăvoinței sau a reputației; e) pierderea sau coruperea datelor sau informațiilor; sau f) orice pierdere sau daune indirecte sau consecutive. 
  10.5 Nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere sau daune cauzate de un virus, atac distribuit de refuzare a serviciului sau alte materiale dăunătoare din punct de vedere tehnologic care vă pot infecta echipamentele computerizate, programele de calculator, datele sau alte materiale proprietare din cauza utilizării dvs. site-ului sau la descărcarea de către dvs. a oricărui conținut de pe acesta sau de pe orice site web legat de acesta. 
  10.6 Nu vom fi răspunzători pentru bunuri, produse, servicii sau informații primite prin sau promovate pe orice site web către care trimitem de pe acest site web. Asemenea link-uri nu ar trebui interpretate ca susținere de către noi a acelor site-uri web conectate. Nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere sau daune care ar putea apărea din utilizarea lor de către dumneavoastră. 
  10.7 Nu vom fi răspunzători pentru nicio informație, date, mesaj sau alt material pe care îl trimiteți prin e-mail, postați, încărcați, reproduceți, trimiteți sau distribuiți sau primiți în alt mod utilizând site-ul web. 
  10.8 Se vor aplica diferite limitări și excluderi de răspundere pentru răspunderea care decurge ca urmare a furnizării oricăror produse sau servicii către dvs., care vor fi stabilite în Termenii și Condițiile noastre de furnizare.

11. Viruși

  11.1 Nu garantăm că site-ul nostru va fi sigur sau lipsit de erori sau viruși. 
  11.2 Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați dacă computerul sau serverul pe care îl utilizați pentru a vă conecta la site-ul web este lipsit de viruși sau alte programe dăunătoare. 
  11.3 Nu trebuie să utilizați greșit site-ul nostru introducând cu bună știință viruși, troieni, viermi, bombe logice sau alte materiale rău intenționate sau dăunătoare din punct de vedere tehnologic. Nu trebuie să încercați să obțineți acces neautorizat la site-ul nostru, la serverul pe care este stocat site-ul nostru sau la orice server, computer sau bază de date conectată la site-ul nostru. Nu trebuie să atacați site-ul nostru printr-un atac de refuzare a serviciului sau printr-un atac de refuzare a serviciului distribuit. Putem raporta orice astfel de încălcare autorităților relevante de aplicare a legii și vom coopera cu acele autorități dezvăluindu-le identitatea dumneavoastră. În cazul unei astfel de încălcări, dreptul dumneavoastră de a utiliza site-ul nostru va înceta imediat.

12. Încărcarea de conținut pe site-ul nostru

  12.1 Ori de câte ori utilizați o funcție care vă permite să încărcați conținut pe site-ul nostru sau să luați contact cu alți utilizatori ai site-ului nostru, trebuie să respectați standardele de conținut stabilite în aceste Condiții de utilizare. În special, conținutul încărcat de dvs. nu trebuie: a) să conțină niciun material care este defăimător la adresa vreunei persoane sau care este obscen, ofensator, plin de ură sau inflamator; b) promovează materiale sau violență sexual explicit; c) promovează discriminarea pe criterii de rasă, sex, religie, naționalitate, dizabilitate, orientare sexuală sau vârstă; d) să încalce orice drept de autor, drept de bază de date sau marcă comercială a oricărei alte persoane. e) să poată înșela orice persoană; f) să fie făcută cu încălcarea oricărei obligații legale datorate unei terțe părți, cum ar fi o obligație contractuală sau o obligație de încredere; g) promovează orice activitate ilegală; h) să amenințe, să abuzeze sau să invadeze intimitatea altuia sau să provoace enervare, neplăcere sau anxietate inutilă; i) să poată hărțui, supăra, jenă, alarma sau enerva orice altă persoană; j) să fie folosit pentru a uzurpa identitatea oricărei persoane sau pentru a vă denatura identitatea sau afilierea cu orice persoană; k) dau impresia că emană de la noi, dacă nu este cazul; sau l) să susțină, să promoveze sau să asiste orice act ilegal, cum ar fi (numai cu titlu de exemplu) încălcarea drepturilor de autor sau utilizarea abuzivă a computerului. 
  12.2 Garantați că orice conținut pe care îl încărcați respectă standardele stabilite în Clauza 13 și veți fi răspunzător față de noi și ne veți despăgubi pentru orice încălcare a acestei garanții. 
  12.3 Orice conținut pe care îl încărcați pe site-ul nostru va fi considerat neconfidențial și neproprietar. Vă păstrați toate drepturile de proprietate asupra conținutului dvs., dar vi se cere să ne acordați o licență limitată de a folosi, stoca și copia acel conținut și de a-l distribui și pune la dispoziție terților. 
  12.4 Putem dezvălui identitatea dumneavoastră oricărei terțe părți care susține că orice conținut postat sau încărcat de dumneavoastră pe site-ul nostru constituie o încălcare a drepturilor lor de proprietate intelectuală sau a dreptului la confidențialitate. 
  12.5 Nu vom fi responsabili sau răspunzători față de niciun terț pentru conținutul sau acuratețea oricărui conținut postat de dvs. sau de orice alt utilizator al site-ului nostru. 
  12.6 Putem elimina orice postare pe care o faceți pe site-ul nostru dacă, în opinia noastră, postarea dumneavoastră nu respectă standardele de conținut stabilite în aceste Condiții de utilizare. 12.6 Părerile exprimate de alți utilizatori pe site-ul nostru nu reprezintă punctele de vedere sau valorile noastre. 
  12.7 Sunteți singurul responsabil pentru securizarea și copierea de rezervă a conținutului dvs.

13. Drepturile pe care le acordați

  13.1 Când încărcați sau postați conținut pe site-ul nostru, ne acordați o licență perpetuă, la nivel mondial, neexclusiv, fără drepturi de autor, transferabilă pentru a utiliza, reproduce, distribui, pregăti lucrări derivate, afișa și executa conținutul generat de utilizator în conexiunea cu serviciul oferit de site-ul web și prin diferite medii și pentru a promova site-ul și produsele și serviciile noastre. 
  13.2 Licența la care se face referire în acest titlu se termină atunci când vă ștergeți conținutul sau contul, cu excepția cazului în care conținutul dvs. a fost partajat altora și aceștia nu l-au șters.

14. Adăugarea de link-uri către site-ul nostru

  14.1 Puteți face legătura către pagina noastră de pornire, cu condiția să faceți acest lucru într-un mod corect și legal și să nu prejudicieze reputația noastră și să nu profitați de ea. 
  14.2 Nu trebuie să stabiliți o legătură în așa fel încât să sugerați vreo formă de asociere, aprobare sau aprobare din partea noastră, acolo unde nu există. 
  14.3 Nu trebuie să stabiliți un link către site-ul nostru pe niciun site care nu este deținut de dvs. 
  14.4 Site-ul nostru nu trebuie să fie încadrat pe niciun alt site și nici nu puteți crea un link către orice parte a site-ului nostru, în afară de pagina principală. 
  14.5 Ne rezervăm dreptul de a retrage permisiunea de conectare fără notificare. 
  14.6 Site-ul web în care vă conectați trebuie să respecte în toate privințele standardele de conținut stabilite în aceste Condiții de utilizare.

15. Link-uri și resurse ale terților de pe site-ul nostru

  15.1 În cazul în care site-ul nostru conține link-uri către alte site-uri și resurse furnizate de terți, aceste link-uri sunt furnizate doar pentru informarea dumneavoastră și nu avem nici un control asupra conținutului acelor site-uri sau resurse.

16. Întregul acord

  16.1 Aceste Condiții de utilizare, împreună cu documentele la care se face referire în Clauza 2, alcătuiesc întregul acord dintre dumneavoastră și noi în legătură cu utilizarea de către dumneavoastră a site-ului web.

17. Despărțirea

  17.1 Dacă orice parte a acestor Condiții de utilizare este considerată invalidă sau inaplicabilă, părțile rămase ale Condițiilor de utilizare vor rămâne în vigoare. Orice porțiuni invalide sau neaplicabile vor fi interpretate ca efect și intenția porțiunii originale. Dacă o astfel de construcție nu este posibilă, partea invalidă sau inaplicabilă va fi separată de Condițiile de utilizare, dar restul Condițiilor de utilizare vor rămâne în vigoare.

18. Legea aplicabilă și jurisdicția

  18.1 Aceste Condiții de utilizare și orice dispută sau revendicare care decurge din sau în legătură cu acestea sau cu obiectul sau formarea acestora (inclusiv dispute sau revendicări necontractuale) vor fi guvernate în toate privințele de legile statului Român, fără să dea efect oricăror principii ale conflictelor de legi.